width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Ők mondták a holokausztról

2007. szeptember 30., vasárnap

Ők mondták a holokausztról

Ők mondták a holokausztról

Lefordítok néhány véleményt a Hal Turner-féle rádió blogjának Haloscanes kommentmezőjéből. :-)

Vélemény #1.

"Jó hogy ez előkerült, HT (Hal), ahogy mindig is gondoltam, az elfogulatlan Vöröskeresztes jelentés szerint IS több zsidó élt a Földön a második világháború végén, mint annakelőtte!!! (a World Almanach lexikon szerint IS így volt!!!)

„22. (1948) A The New York Timesban Hanson W. Baldwin Pulitzer-díjas újságíró a zsidó szervezetek adataira hivatkozva 15,6 és 18,7 millió közé teszi a világ zsidóságának létszámát, összhangban az előző évben kiadott World Almanach-hal, amely az 1938-as évre 15,7 millió zsidót ad meg az egész világra"

Sőt mi több, azok a zsidók, akik mégis meghaltak azokban az időkben, a nekik fenntartott táborokban, és pl. Theresienstadtban (azt a várost a zsidóknak adták), ahol felettébb kellemes körülmények voltak (a spártai usa-beli lágerekhez és a gulághoz képest is, az amcsik a németeket és a japánokat ilyen lágerekbe zárták a háború alatt az usa-ban) azok azért haltk meg különféle járványokban és az éhségtől, mivel a légiterrorista amcsi és a brit szőnyegbombázások megsemmisítették a vízvezetékeket, és az ellátási útvonalakat : nem volt tiszta vizük, tífusz és vérhas járványok tizedelték őket, illetve eddigre már a városokban élő németek is éheztek. Mindezt a helyzetet kizárólag a terrorbombázások okozták, azok miatt nem jutott üzemanyag a mezőgazdasági gépekbe, a rommá vált utak miatt nem jutott el elegendő élelmiszer a városokba, táborokba.

Hitler hatalomra kerülésétől vívta a harcot a német nép túléléséért, el akarta kerülni a háborút, amit a lengyelországi, főleg zsidókból álló kormány, és a szabadkőművesség vezette anglia, franciaország robbantott ki. Ugyanis a lengyel zsidók öldösték a lengyelországo népi németeket!!!
Egyetlen zsidót sem öltek meg Hitler parancsára a zsidósága miatt, azok kommunisták, terroristák, és köztörvényes bűnözők voltak, akikkel mégis végeztek.
Hitler túl emberséges volt velük, el kellett volna pusztítani a keresztény Európa és a fehér ember legádázabb ellenségeit, amikor ez lehetséges volt.
(mondtam, hogy csak fordítom, de vicces véleménye volt itt valakinek, nem?? xD)
A zsidók parazitaként települnek rá az árja kultúrára, és gazdaságra, mindent kisajátítanak maguknak amit lehet. A zsidók nem képesek értékek létrehozására a kultúrában, helyette vagy plagizálnak, vagy ízléstelen, trágár, destruktív dolgokat hoznak létre. Az amerikai és az angol árjákat félrevezették a zsidók, így az usa és anglia németellenes harca valójában a fehér emberek TERSTVÉRHARCA volt, mely szükségtelen volt, és csak a zsidók profitáltak belőle : izraelt nagyrészt a háborús "rendezés" keretében hozták létre!!! Zsidóké volt akkor is a média és az oktatásügy angliában és az usa-ban is.

Vélemény #2.

A táborok többségében hőszigetelt faházakban (arrafelé olcsó volt fából építkezni) laktak a benntlakók, akik veszélyeztették volna Németország háborús erőfeszítéseit, mivel sokuk kommunista, anarchista és nyugati kém volt. Fatüzelésű vashályha, és radiátorok által a mai központi fűtéshez hasonló rendszerben a fűtés is meg volt oldva. Auschwithzban úszómedencék, kultúrtermek, könyvtár ésszínház (!!!) is volt.
Mindezek a létesítmények értelmetlenek lettek volna egy haláltáborban.
A Zyklon-B kristályt ruhák és cipők, valamint ágyneműk fertőtlenítésére használták, éppen a járványos betegségek megelőzésére. Ha a háború végén nem lett volna hiány belőle, több táborlakó túlélhette volna a háborút.

Vélemény #3.

Az úgynevezett "holokauszt" a huszadik század legnagyobb zsidó hazugsága.
Nevetséges. Hát persze hogy csalás, az Igazság önmagában megáll, csak a hazugságok szorulnak büntető törvények és agymosás általi legitimációra.
A hazugsághoz kell csak múzeum és kiállítások, a hazugság további életben tartására.
Ilyen múzeumokat és kiállításokat akár Odüsszeusz mesés (és mesebeli) utazásairól is készíthetnének, így utólag bármit kitalálhatnak rágalomként a németek fejére, a zsidóké a média és az oktatás, megtehetik.

Cél : az emberek bűntudatra nevelése hogy a zsidó-szabadkőműves új világrendet (NWO) ellenállás nélkül fogadják el.
Miért olyan idegesek ezek az összeesküvők, ha a hazugságaikat valaki megcáfolja?
Ennyire hisztérikusan védett álláspont kizárólag hazugságokra épülhet!

Vélemény #4.

Irónikusan, sokunk már eleve tudta ezeket a dolgokat. A zsidók és seggnyalóik, a fizetett hazugok a médiában, oktatásban, és akiket ezek félrevezettek ördögien hatékony propagandájukkal, csak ők hisznek még a hatmilliós hazugságban.
Aki zsidók meghaltak akkor, természetes okokból haltak meg, amiket a háború okozott : éhezés, tél, járványok : ahogy az európai emberek is meghaltak a háborúkban.
Mennyi fehér és egyéb nemzsidó ember hal meg a terrorista neokon banditák háborús uszítása miatt? Irak, Afganisztán, és holnap talán Irán csatatérré és a halál színtereivé vált a cionista zsidó faji felsőbbrendűségben hívő soviniszta fehér-házi héják által.
Nem, nem támogatom a csapataink kiküldetéseit. Hozzuk őket haza. Amerikai életeket nem érdemes feláldozni zsidó érdekekért.

Vélemény #5.

Ha egy zsidó szája nyitva van, akkor hazudik.
Az is hazugság hogy valaha lámpaernyőt vagy szappant készítettek volna a zsidókból a háború alatt.

Vannak további érdekes vélemények is, azokat később fordítgatom majd le. :-D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk